Як навчання дитини конвертувати у морські дрони та комплектуючі для спорядження

 

У 2022 році школа англійської Грін Кантрі запустила благодійну ініціативу «Розмовні заняття з носіями за донат», яку підтримали випускники нью-йоркського Union College.

 

Що це таке? Школярі віком 6-16 років можуть долучитися до онлайн-уроку та попрактикувати розмовну англійську за донат від 100 гривень. Усі зібрані кошти ми направляємо на потреби українських захисників та захисниць.

 

Віримо, що завдяки цій ініціативі діти не лише покращують свої знання, а й розвивають соціальну відповідальність та вчаться взаємодопомозі. 

Статистика ініціативи «Розмовні заняття з носіями за донат» (інфографіка)

 

Завдяки учасникам вдалося задонатити UNITED24 на морські дрони, а також у БФ Сергія Притули та БФ «Повернись Живим». Окрім цього, студенти збирали на FPV-дрони. Згодом ми розіграли серед учасників можливість приєднатися до майстер-класу, де інструктори вчили збирати ці літальні апарати.

 

Наша команда безмежно пишається студентами та їхніми батьками. Ви — приклад свідомих українців, які допомагають країні та працюють на спільну мету. Дякуємо всім учасникам ініціативи. Кожен та кожна з вас надихає робити ще більше Розмовні заняття з носіями за донат: практикуємо англійську та допомагаємо ЗСУ

 

Ми запустили нову хвилю ініціативи, яка триватиме до 19 травня. Цього разу збираємо на бінокулярний прилад нічного бачення "IRED PVS-7" gen 3+ для 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Розмовні заняття з носіями за донат: практикуємо англійську та допомагаємо ЗСУ, 2

Розмовні заняття з носіями за донат (банер)

 

Тисніть на кнопку, щоби дізнатися всю необхідну інформацію та зареєструватися на заняття. Або ж ви можете просто зробити окремий благодійний внесок на монобанку тут.  

 

Розмовні заняття за донат (кнопка)

Ми регулярно проводимо благодійні події і не плануємо зупинятися. Якщо у вас не виходить долучитися цього разу, приходьте наступного. Або можете задонатити на наші актуальні збори. 

 

Підписуйтеся на соцмережі Грін Кантрі та дізнавайтеся про все заздалегідь! 


Instagram (кнопка) Facebook (кнопка)

Дата публікації: 2 травня 2024