Початок нового навчального року — захопливий, проте часто непростий період для дитини. 

Ми довго думали, як же пом’якшити старт осіннього семестру для всіх його учасників — батьків, дітей та нашої команди. Й онлайн-навчання значно полегшило задачу, тож рішення знайдено Осінній семестр стає ще ближчим: ранній старт у серпні Ми запускаємо додаткові групи раннього старту! 

Отже, навчальний рік стає ще ближчим:
Осінній семестр стає ще ближчим: ранній старт у серпні, 2 20% груп стартують вже у серпні (24.08)

Осінній семестр стає ще ближчим: ранній старт у серпні, 3 60% груп стартують у вересні (13.09)
Осінній семестр стає ще ближчим: ранній старт у серпні, 4 20% груп стартують у жовтні та листопаді

 

Чому ранній старт — хороша ідея?

Безумовно, може здатися, що подібне рішення нібито «відбирає» в дітей заслужені дні канікул. Проте запевняємо: початок навчання у серпні має чимало переваг. 

По-перше, це можливість без поспіху організувати навчальний процес для вашої дитини. Цьогоріч ми перепланували нашу роботу так, аби вже влітку батьки мали змогу вирішити всі нагальні питання щодо занять з англійської для їхніх дітей: ознайомилися з організаційними моментами, підібрали групу та розклад. 

По-друге, завдяки такій системі діти матимуть цілий тиждень, щоб познайомитися з викладачем і одногрупниками, звикнути до навчання та влитися в освітній процес. 

Окрім того, ранній старт — чудова нагода доєднатися до омріяних курсів з англійської швидше Осінній семестр стає ще ближчим: ранній старт у серпні, 5 Тож, якщо ваша дитина очікує початку осіннього семестру, маємо приємну новину: ви можете замінити групу на ту, де заняття стартують раніше. 

 

Які курси Грін Кантрі починаються раніше

Розпочинати навчання варто тоді, коли комфортно вашій дитині. Відтепер вибір груп став ширшим, тож обирайте той варіант, що є найзручнішим саме для вас Осінній семестр стає ще ближчим: ранній старт у серпні, 6

Осінній семестр стає ще ближчим: ранній старт у серпні, 7 Розпочинати в серпні, коли дитина з нетерпінням очікує старту
Осінній семестр стає ще ближчим: ранній старт у серпні, 8 Дочекатися вересня, аби зручно узгодити розклад занять з іншими гуртками
Осінній семестр стає ще ближчим: ранній старт у серпні, 9 Доєднатися до груп у жовтні чи листопаді, коли дитина звикне до шкільного режиму

 

Якщо ж серпень — ідеальна пора, аби дитина розпочала вивчення англійської, ось перелік курсів, які Грін Кантрі запускає раніше: 


Курси англійської у Грін Кантрі (банер)

 

Записати дитину (кнопка)

Прагнемо створити простір комфортного та цікавого навчання Осінній семестр стає ще ближчим: ранній старт у серпні, 10

 
 

Дата публікації: 19 липня 2024