Осінній семестр наступає нам на п’яти, тож настав час серйозно замислитися про новий навчальний рік, і особливо — про англійську Нова кількість занять: що зміниться у навчальних програмах 

Ми в Грін Кантрі вже подбали про комфортне навчання у новому семестрі, і маємо зміни: тепер занять у кожній навчальній програмі стане більше Нова кількість занять: що зміниться у навчальних програмах, 2
 

Нова кількість занять
 

Нова кількість занять у курсах Green Country — 2024 (банер)

 

До кожного курсу Грін Кантрі додано по 3-5 навчальних годин. Тепер кількість уроків становитиме:
 

Нова кількість занять: що зміниться у навчальних програмах, 3 «Розмовний» з носіями мови — 17 занять (+ 2 уроки по 80 хв.)

Нова кількість занять: що зміниться у навчальних програмах, 4 «Комплексний» Стандарт — 32 заняття (+ 2 уроки по 80 хв.)

Нова кількість занять: що зміниться у навчальних програмах, 5 «Комплексний» Повний — 49 занять (+ 4 уроки по 80 хв.)

 

Нова кількість занять у курсах і спецкурсах від Green Country — 2024 (банер

 

Нова кількість занять: що зміниться у навчальних програмах, 6 «Підготовка до НМТ» Повний — 49 занять (+ 4 уроки по 110 хв./семестр)

Нова кількість занять: що зміниться у навчальних програмах, 7 Спецкурс «Підготовка до НМТ» — 17 занять (+ 2 уроки по 110 хв./семестр)
 

Які переваги?

Зміни позитивно вплинуть на якість знань та засвоєння матеріалу. Розповімо детальніше Нова кількість занять: що зміниться у навчальних програмах, 8
 

1. Більше занять — більше практики. Під час навчання ми робимо все, аби занурити студентів в англомовне середовище. Тож зі збільшенням кількості уроків мовної практики також стає більше!
 

2. Закріплення вивченого матеріалу. Усі ми різні: комусь необхідне лише одне заняття, аби зрозуміти та засвоїти тему, а хтось має докласти більших зусиль, щоб опанувати нові знання. Саме тому додаткові заняття посприяють кращому засвоєнню та допоможуть впевненіше використовувати вивчений матеріал.
 

3. Час на підготовку. Декілька додаткових годин англійської протягом семестру також будуть виділені на повторення матеріалу та підготовку до фінальних тестів. 
 

4. Більше часу для самостійного вивчення. Доступ до інтерактивної платформи Грін Кантрі також збільшується, тож студенти матимуть змогу додатково працювати на онлайн-платформі протягом 2-х тижнів.
 

Вибрати курс Green Country прямо зараз (банер)


Кажуть, «доки не намучишся, доти не научишся». Проте ми впевнені, що це не так Нова кількість занять: що зміниться у навчальних програмах, 9 Цікаві вправи на повторення, різноманітні завдання й обговорення точно не дадуть засумувати та принесуть бажаний результат.


Вивчати англійську з Грін Кантрі весело та захопливо. Якщо ваша дитина ще не спробувала, запрошуємо доєднатися Нова кількість занять: що зміниться у навчальних програмах, 10
 

Осінні курси Green Country (кнопка)

 

Дата публікації: 30 липня 2024