З англійською треба дружити, бажано з дитинства. Тоді ця дружба з роками стає справді міцною та довготривалою. Проте у школі чомусь не завжди складаються стосунки з цією мовою, і батькам доводиться шукати інші варіанти. Один із найпоширеніших – мовні курси. Обрати хороші курси англійської для дитини – цілий квест! Має бути ефективна методика, цікаві заняття, кваліфіковані викладачі, підходящий графік, ну і питання ціни, звичайно. А ще не менш важливим є розташування – бажано близько до школи/дому/роботи батьків.

Отже, де вивчати англійську на Лівобережці?

1. Study Academy

Study Academy


Вул. Євгена Сверстюка, 6

Школа більше 15 років на українському ринку та є акредитованим партнером британської асоціації EnglishUK, яка об'єднує більш ніж 450 освітніх установ по всьому світу. Пропонує навчання дітям від 7 до 18 років за різними програмами. Методика викладання – комунікативна, з елементами змішаного навчання (blended learning). Суть методики в тому, що частину завдань учні виконують самостійно за допомогою онлайн-ресурсів і практикують та закріплюють знання на занятті з викладачем. Такий тип навчання робить процес вивчення мови цікавим та швидким. Окрім уроків з українськими викладачами, є заняття з носіями мови. Є безкоштовне пробне заняття.

Вартість навчання – від 2000 грн/місяць, оплата за курс (близько 5 місяців).

2. Green Country

Де вивчати англійську на Лівобережці Де вивчати англійську на Лівобережці, 2


Вул. Митрополита Андрея Шептицького, 4, ТЦ «Комод», оф. 32 (8 поверх)

Школа спеціалізується на навчанні виключно дітей від 6 років. Групи формуються не лише за віком, а й за рівнем знань. Пропонує навчання за сучасними, цікавими та ефективними методиками – blended learning (гібридна форма навчання, що включає також виконання завдань онлайн) та flipped classroom (так звані «перевернуті класи» – новітня концепція викладання) на основі власних інтерактивних підручників та мобільної онлайн-платформи. Мають власну валюту «кантрики» як винагороду за успіхи. Також є заняття з носіями мови.

Вартість навчання – від 850 грн/місяць, оплата за семестр (4 місяці).

3. Helen Doron English

Helen Doron English


Вул. Раїси Окіпної, 4Б

Ця міжнародна мережа шкіл відома тим, що тут навчають англійської «з пелюшок» – із 3 місяців. По всьому світу є більше 1000 навчальних центрів (серед них – 71 в Україні), які вже понад 30 років працюють за авторською методикою Хелен Дорон. Є спеціальні мобільні додатки та радіостанція, які допомагають цікаво та невимушено вивчати мову поза заняттями. Перший пробний урок – безкоштовний.

Вартість навчання – від 1200 грн/місяць, оплата помісячна.

4. IQ Center

IQ Center


Вул. Раїси Окіпної, 1 (1 поверх)

Це єдина мовна школа в Україні, що офіційно навчає за унікальною методикою Avalon, яка допомагає вивчити мову швидше, ніж зазвичай. Заняття динамічні, інтерактивні та спрямовані на те, щоб навчити думати англійською. До груп можна приєднатися у будь-який час. Є групи для дітей від 6 років.

Вартість навчання – від 1300 грн/місяць, оплата помісячна.

5. London School of English

London School of English


Вул. Митрополита Андрея Шептицького, 14
Вул. Раїси Окіпної, 18

Школа працює з 1996 року та використовує одну з найефективніших методик навчання – комунікативну. Команда викладачів складається з українських та міжнародних спеціалістів. Пропонують навчання для дітей від 3 років, причому групи формують не лише за віковим принципом, а також за рівнем.

Вартість навчання – від 1500 грн/місяць, оплата помісячна.

6. Speak Up

Speak Up


Вул. Митрополита Андрея Шептицького, 4, ТЦ «Комод» (6 поверх)

Міжнародна мережа шкіл англійської мови, головною особливістю якої є гнучкий графік та можливість підлаштувати навчання індивідуально під свої потреби. У команді працюють українські викладачі та носії мови за методикою blended learning. Заняття мультимедійні та динамічні. Розмовні клуби та навчальні матеріали входять до вартості навчання. Є групи для дітей 10-14 років.

Вартість навчання – від 1800 грн/місяць, розраховується залежно від графіку навчання.

 

Шукайте варіанти, які підійдуть саме вашим дітям, обирайте та обов’язково пробуйте – для кожного точно знайдуться ідеальні курси з найкращими викладачами, найцікавішими заняттями та найефективнішою методикою!

 

Наталя Шевченко, викладач Грін Кантрі

Де вивчати англійську на Лівобережці, 3    

 

Дата публікації: 21 січня 2020