Для Грін Кантрі це був складний, але продуктивний місяць! Ми призупиняли й відновлювали заняття, перейшли в онлайн і багато-багато працювали на допомогу Україні та нашим учням. 

Хочемо регулярно розповідати вам про нашу роботу, досягнення і плани. Адже ми би не впоралися без вас! Здобутки Грін Кантрі – наша спільна заслуга.

Навчання

Війна вплинула на кожного, у тому числі на Грін Кантрі. Однак нам вдалося вистояти і з новими силами повернутися до навчання українських школярів англійської. Тепер – в онлайні, на крутезній платформі і з підтримкою наших учнів з різних куточків світу!

Дайджест Грін Кантрі: новини та події березня Відновили заняття 18.03

Нарешті ми повернулися до улюбленої справи! Дуже раді цьому, адже маємо відповідальну місію – навчати українських школярів англійській і цим відкривати для них нові горизонти та можливості. Адже Грін Кантрі – українська школа англійської мови.

Дайджест Грін Кантрі: новини та події березня, 2 90% студентів продовжили навчання

Учні Грін Кантрі, які перебувають у безпеці, повернулися до нас і продовжили вивчати англійську онлайн. І ми робимо все, щоби підтримувати спокійний і водночас продуктивний освітній процес, а також тримати руку на пульсі світових змін і трендів.

Дайджест Грін Кантрі: новини та події березня, 3 Підготували 4 пропозиції для вивчення англійської

Маємо пропозиції під будь-яку потребу: Курс «Комплексний» повний, Курс «Комплексний» стандарт, Курс «Розмовний» з носіями, «Підготовка до ЗНО з англійської». Всі курси — дистанційні та побудовані за моделлю «Перевернутий урок», де немає звичної домашки і є багато-багато розмовної практики. З нетерпінням чекаємо на нових студентів, адже вклали усе наше.

Благодійність

Ми віримо, що кожен може зробити внесок у перемогу України! Не важливо як — гривнями, кантриками, поживними снеками для захисників або підсиленням українських позицій в інфовійні. 

То що ж вдалося зробити нам?

Дайджест Грін Кантрі: новини та події березня, 4 Переказуємо кошти на підтримку ЗСУ

Ми виділили 50 тис. грн на допомогу в інфовійні, надсилаємо 10% з кожного нового абонементу на допомогу захисникам і захисницям України.
Учні Грін Кантрі теж долучилися до кампанії! За вони 2 тижні пожертвували понад 15 тис. власних кантриків, які ми подвоїли і конвертували в грн. Тільки-но уявіть,  наші студенти допомогли ЗСУ, пожертвувавши 31 000 грн! Пишаємося.

Дайджест Грін Кантрі: новини та події березня, 5 Зробили батончики для захисників

Наближаємо перемогу України не тільки благодійними внесками, але й корисною їжею для захисників. 20 березня провели безкоштовні майстер-класи по створенню поживних снеків, де батьки й діти виготовили 300 є-батончиків!

Дайджест Грін Кантрі: новини та події березня, 6 Провели безкоштовні заняття

Протягом 2-х тижнів проводили безкоштовні бонусні заняття з англійської для всіх охочих. Більше 1300 дітей змогли долучитися до занять!

Друзі та партнери

Разом ми – сила! Грін Кантрі співпрацює з освітніми проєктами та креативними ініціативами, аби множити якісний освітній контент і сприяти перемозі української армії. 

Дайджест Грін Кантрі: новини та події березня, 7 Всеукраїнська Школа Онлайн

Проводимо уроки, зініційовані Освіторією, МОН та Unisef. Ми віримо, що кожен учень та вчитель має право користуватися безкоштовним та якісним освітнім контентом. Тож наша викладачка, Юля Стецяк, проводила днями інтерактив для 235 учнів!

Дайджест Грін Кантрі: новини та події березня, 8 SMM-загін як інструмент в інфовійні

Маєте гаджет та хочете укріпити українські позиції в інфовійні? Ми також! Тому підтримуємо SMM-загін, що висвітлює правдиві новини, банить проросійські сторінки та звертається до ЗМІ й лідерів думок. Долучитися до команди інфовоїнів у Телеграмі можна, написавши нам у дірект (@green_country_english_school).

TalkEn.Cloud 

Ми зробили ребрендинг проєкту Грін Кантрі Букс: зустрічайте Talken.Cloud! Пілотну версію якого можна переглянути на сайті 24easysteps.com.ua.

Дайджест Грін Кантрі: новини та події березня, 9 TalkEn.Cloud – це онлайн-платформа з бібліотекою матеріалів для вчителів англійської, яка допоможе викладати мову будь-де, без підручників і годин на підготовку. 

Дайджест Грін Кантрі: новини та події березня, 10

TalkEn.Cloud – це 65+ типів програм, 1000+ уроків, 180 тестів, 20 інтерактивних інструментів, 30+ вебінарів для вчителів і можливість доступу з будь-якої точки світу (крім росії, звісно). 

Що вже зробили? 

Дайджест Грін Кантрі: новини та події березня, 11 Вдосконалюємо платформу. Війна призупинила подання стартапу до Ukrainian Startup Fund, але ми вперті ;) Наразі збираємо кошти на фандрейзингових платформах, аби зробити стрімкий апгрейд і вийти на світові ринки із якісним українським продуктом. Кошти збираємо на фрайндрейзинговій платформі GoFundMe або ви можете надіслати кошти на PayPal [email protected].

Дайджест Грін Кантрі: новини та події березня, 12 Перевозимо підручники із Києва до Львова, тож будь-хто має можливість їх придбати (незмінно: крім росії).

 

Плани

Ми знаємо, що обов’язково переможемо.
Хоча й за цих обставин, дуже складно щось планувати. Проте ми не зупиняємося і дуже раді повідомити про нові старти наших онлайн-курсів:

Дайджест Грін Кантрі: новини та події березня, 13 3.04 – курс «Розмовний з носіями» 

Дайджест Грін Кантрі: новини та події березня, 14 17.04 – курси «Комплексний» повний, «Розмовний» з носіями Онлайн-курс 

Дайджест Грін Кантрі: новини та події березня, 15 18.04 – курс «Комплексний» стандарт 

 

Детальніше за посиланням.

Дайджест Грін Кантрі: новини та події березня, 16 Продовжуємо збирати кошти на підтримку ЗСУ

10% з кожного нового абонементу на допомогу захисникам і захисницям України.

Взаємодія

Ми перейшли в онлайн. Не тільки заняттями, але й командою.

І ми, як ніколи, хочемо залишатися на зв’язку з нашими учнями і батьками. Наші адміністратори та консультанти: працюють віддалено і знаходяться за пару кліків від вас! 

Як отримати консультацію?

Дайджест Грін Кантрі: новини та події березня, 17 За номером телефону 0 800 758 978

Дайджест Грін Кантрі: новини та події березня, 18 У Телеграмі @green_country_english_school 

Також ми створили телеграм-канал, де публікуємо розклади, зміни у розкладах та актуальну інформацію стосовно навчання вашої дитини. Щоби долучитися до каналу, звертайтеся за номером 0 99 135 9260.

Любимо вас! Готуємося до підкорення ще більших висот і спільної перемоги.

Дата публікації: 1 квітня 2022