Навчальний рік закінчується і попереду на школярів чекають омріяні канікули. Літо — ідеальна пора не тільки для подорожей,  прогулянок та занять улюбленими хобі, а й гарна можливість підтягнути та закріпити свої знання. Про всі переваги англомовного дозвілля розповідаємо тут Чому курси англійської влітку — це ефективно та корисно

 

Ідеальне дозвілля влітку для вашої дитини (фото)

 

Засвоєння здобутих знань

Щоб досягти помітного результату у будь-якій справі, вкрай важлива системність. Англійська — не виняток. Протягом навчального року діти регулярно вивчають новий матеріал у школах та вдосконалюють свої знання. Якщо зробити паузу на літо і не повторювати лексику та граматику, то більшість почне поступово забуватися. 

Як цього уникнути? На літніх онлайн-курсах у Грін Кантрі студенти готуються до занять на інтерактивній платформі вдома, а потім 70% часу спілкуються англійською з однолітками під менторством українських викладачів та носіїв мови. Крім цього, діти беруть участь у квестах, парних проєктах та шкільних подіях. Такий підхід не лише допомагає закріпити наявний рівень знань, а й дає можливість опанувати новий. 

 

Підготовка до наступного навчального року

Кожна дитина — це унікальна особистість. Програма англійської у загальноосвітніх школах не завжди відповідає індивідуальним потребам учнів. Одним для вивчення нового матеріалу достатньо 20 хвилин, а іншим — декілька годин. Влітку школярі не обмежені у часі та мають змогу приділити достатню увагу повторенню, опануванню чи надолуженню тих аспектів, які цього потребують.

Рівно за рік тисячі старшокласників складатимуть національний мультипредметний тест (НМТ) з англійської мови. Щоб зменшити навантаження під час навчального року, радимо почати підготовку заздалегідь. Завдяки рівномірному розподілу уроків влітку та збалансованій програмі можна досягти неабияких результатів.

 

Баланс між навантаженнями

Сім уроків, додаткові заняття, спортивні секції та виконання домашніх завдань — приблизно такий розпорядок дня у багатьох українських школярів п’ять днів на тиждень. Дуже важко однаково все встигати та мати час на дозвілля. Влітку немає уроків та навантажень пов’язаних із ними. 

Тому можна розпланувати час на власний розсуд із урахуванням цілей та пріоритетів. Наприклад, вранці сфокусуватися на англійській, вдень на спорті, а ввечері весело розважитися з друзями. Відтак декілька годин розумової активності на курсах приноситимуть максимум задоволення та користі, а не перенавантажуватимуть дитину. 

 

Доступ до навчання у будь-якій точці світу

Влітку так хочеться вирушити у подорож, побувати у бабусі з дідусем та поїхати до літнього табору. Але чому б не додати до цих планів англійську? Щоб виконати вправи на інтерактивній платформі та доєднатися до онлайн-занять у Грін Кантрі потрібен лише ґаджет та доступ до інтернету. 

У такий спосіб у нашій школі навчаються українські діти із 45 країн світу. Завдяки мобільності та гнучкості освітнього процесу опанування мови відбувається без пауз та на регулярній основі. Це стане великим плюсом для батьків, які турбуються, що зміна локації може негативно вплинути на успіхи школярів. Спілкування з іноземцями під час відпустки або переїзду за кордон стане додатковим бонусом, адже набуті на курсі знання дитина зможе одразу попрактикувати у побутових ситуаціях. 

 

Отже, якщо бажаєте наповнити літні канікули своєї дитини англійською та зробити її навчальний процес динамічним і захопливим — реєструйтеся на онлайн-курси Грін Кантрі. Ми індивідуально підберемо групу за віком та рівнем знань і допоможемо досягти всіх цілей школярів у вивченні мови.

 

Літні курси (кнопка)

 

Дата публікації: 14 травня 2024