Вчитися не можна відпочивати. То де ж поставити кому?


Усі ми звикли асоціювати літо з відпочинком, безтурботністю та відсутністю навчання. Для дітей літо — це цілий сезон нічогонероблення, прогулянок та безперервного сидіння в соцмережах. Для батьків же — сезон роздумів, чим дитину зайняти.

Деякі пускають усе на самоплив, вважаючи, що літо — заслужена перерва від довгого навчання, завдань та книжок. Решта вдається до крайніх заходів, скуповуючи тонни різноманітних підручників і наймаючи репетиторів із надією наздогнати пропущену програму.

І обидві сторони мають рацію. 5-7 уроків щоденно, нескінченна домашка та купа гуртків виснажують дитину. Тож літо — справді чудова нагода зняти напругу і покращити як фізичний, так і моральний стан. Та чи підуть на користь аж три місяці перерви від навчання?

 

Навчатися чи відпочивати влітку? (банер)
 

Розберімося, які переваги має вивчення англійської влітку


Чи варто дитині вивчати англійську влітку "Lifelong learning", або ж безперервний процес навчання — невід’ємна частина особистісного розвитку. Припиняючи практику, дитина втратить здобуті навички та просто забуде, як говорити англійською. Отож, навіть під час відпочинку варто хоча би підтримувати знання.

Проте не забуваймо: важливо, аби цей «безперервний процес» був не просто обов’язком, а й дійсно заохочував дитину.


Все про систему навчання у Грін Кантрі (текстовий банер)

 

Чи варто дитині вивчати англійську влітку, 2 Вільний темп і свобода вибору допоможуть дитині пригальмувати та сконцентруватися на тому, що дійсно потрібно та цікаво. І навчання вже не відчуватиметься як навчання Чи варто дитині вивчати англійську влітку, 3
 

Чи варто дитині вивчати англійську влітку, 4 Економія. Досить проста, проте не менш важлива причина — економія часу та зусиль. А коли влітку є безліч захопливих курсів, івентів та можливість пройти програму шкільного семестру за 1-2 місяці, чого б не скористатися? Інтенсивна програма — від 2-х до 5-ти занять на тиждень — допоможе досягти поставленої мети.
 

Чи варто дитині вивчати англійську влітку, 5 Ви працюєте, дитина розважається. Вивчення англійської давно перестало бути нудним зубрінням слів із підручника. Принаймні, у Грін Кантрі так точно. Тепер англійська — це про друзів, спілкування, творчість, всебічний розвиток та розваги. І питання «куди подіти дитину в робочий день?» таки відпадає.
 

Чи варто дитині вивчати англійську влітку, 6 Не наздогнати, а перегнати. Ви й не помітите, як за декілька місяців занять ваша дитина не лише покращить знання, а й стане впевненішою та, головне, заговорить англійською. У цьому допоможуть уроки з носіями мови, знайомства з однодумцями, англомовні івенти. І жодного стресу чи гонитви за оцінками.
 

Літня програма для дитини (кнопка)

 

Можливості поєднувати навчання і розваги в таборі від Грін Кантрі


Англомовний денний табір Грін Кантрі, що проходить у Києві та Львові — чудова нагода заохотити дитину до вивчення мови. Гнучка та насичена програма точно не дасть засумувати!
 

Таборова програма у Грін Кантрі (текстовий банер)

Детальніше (кнопка)


Отож, відпочивати чи все-таки вчитися? Поєднати! 


У всьому важливий баланс, і віднайти його можна на канікулярних програмах — міських таборах та курсах, що включають нетипові заняття, безліч ігор, майстер-класів та повне занурення в англомовне середовище.

Дізнавайтеся більше та поринайте у захопливий світ англійської!

 
Дата публікації: 3 липня 2024