Підсумки благодійних майстер-класів в Харкові.

Напередодні свята Дня Св.Миколая харківська філія вже за традицією вирішила виконати бажання дітей з притулку «Гармонія» і допомогти їм відчути теплоту свята не дивлячись на морози за вікном.

Всі бажаючі могли прийти на благодійний майстер-клас з пошиття іграшок з незвичайних матеріалів - шкарпеток;) і пожертвувати будь-яку суму грошей. Таким чином, було зібрано 3415грн! А також велику кількість теплих речей б \ у.

До студентів Грін Фореста в цьому році приєдналися і юні Грінкантрівці. Крім зібраної суми (535грн) діти також пожертвували на благодійність поробки, зроблені ними на заняттях: барвисті блокноти ручної роботи і вітамінну суміш від застуди. На зібрані гроші було куплено 6кг цукерок і 6кг мандарин і разом з виготовленими дітьми подарунками було передано дітям-біженцям з Донбасу, які так само проживають в притулку «Гармонія».

 

Благодійна акція у Харківській філії  Благодійна акція у Харківській філії, 2
  

6 грудня викладачі за допомогою студентів ГФ (окрема подяка Олегу Дашкевичу - найактивнішому волонтеру) провели такий же майстер-клас для всіх дітей притулку (50 дітей). Крім шкарпеток, з яких виготовлялися іграшки, на зібрані гроші було куплено 60 пар теплих шкарпеток для хлопчиків, 40 пар теплих колгот для дівчаток, 12 пар рукавичок, 15 пар білих колгот для ранків, машинка для стрижки, 2 набори конструктора Лего, 3 ляльки. Всі речі та іграшки були передані притулку. Сподіваємося, наші подарунки зігріють діточок і подарують їм святковий настрій =)

Благодійна акція у Харківській філії, 3  Благодійна акція у Харківській філії, 4

 

Дата публікації: 8 грудня 2014