Абсолютно всі хочуть дати своїй дитині хорошу освіту, тому онлайн-англійська для дітей – це обґрунтований вибір батьків.

Англійська для дітей онлайн – це новий напрямок отримання якісної освіти, який переріс у необхідність для сучасних людей. Онлайн можна отримати гідну освіту і при цьому не відвідувати стаціонарні курси. Для того щоб почати навчання, достатньо підключитися до інтернету та приділити трохи вільного часу. Усі вчителі, які викладають англійську для дітей онлайн, – це висококваліфіковані фахівці, здатні донести до дитини необхідну інформацію навіть без прямого контакту з нею. Уся інформація викладається в простій і зрозумілій формі, яка буде забезпечувати мотивацію для отримання нових знань.

Зміст

1. Коли потрібно починати навчання
2. Навіщо дітям вивчати англійську дистанційно
3. Як проходять уроки онлайн-англійської для дітей
    3.1. Наскільки швидко англійська для дітей онлайн дає свої результати
    3.2. Можливі методики викладання онлайн
4. Основні переваги дистанційного вивчення англійської 
5. Чи можна вивчити англійську онлайн?
6. Як швидко вивчити англійську мову онлайн?

 

Англійська для дітей онлайн: міф чи реальність?

Коли потрібно починати навчання

Абсолютно всі люди мають вроджену здатність до вивчення мов і можуть вільно занурюватися в нові знання. Але, на жаль, із дорослішанням зменшується швидкість засвоєння інформації. Тож дитяча дистанційна англійська дозволяє в ранньому віці розібратися у всіх нюансах і особливостях іноземної. Робити це необхідно з того віку, коли у дитини вже закінчився процес формування своєї рідної мови, а значить, починати потрібно не раніше ніж у 2,5 роки.
 

Англійська для дітей онлайн: міф чи реальність? - 2

Дошкільнята вже можуть вивчати англійську – онлайн із батьками або на курсах

Навіщо дітям вивчати англійську дистанційно

Уся справа в тому, що вік від 4 до 6 років є ідеальним часом для засвоєння нової інформації. В цей час рідна мова діти вже знають добре, тому знання не перемішається. Під час вивчення онлайн-англійської мови для дітей інформація буде вбиратися і осідати в голові несвідомими блоками, залишаючись на все життя.

Також до причин вчити англійську для дітей онлайн можна віднести той факт, що під час навчання у дітей поліпшується здатність концентрувати увагу. Діти вчаться вникати в деталі та розуміти всі явища, які відбуваються навколо них. Тому діти, які мають досвід навчання до школи, швидше побудують взаємини зі своїми однолітками, а також будуть добре вчитися.

Дорослим вчити іноземну мову складніше через те, що у них вже є сформовані граматичні конструкції рідної мови, і люди автоматично перекладають усі слова, калькуючи їх. У малюків цих стереотипів ще немає, тому вивчення англійської для дітей – це абсолютно нова система, за допомогою якої дитина не буде порівнювати граматику та звороти рідної мови з іноземною, а почне засвоєння з чистого аркуша.

Вивчаючи іноземні мови в дистанційному режимі, дитина розвивається інтелектуально та вчитися мислити інакше, ніж її однолітки. Такі малюки швидше адаптуються до незвичної обстановки, вони більш розкуті в спілкуванні та гнучкі в нестандартних ситуаціях. Заняття з англійської – це високоінтелектуальний вид навантаження для людського мозку, який вибудовує абсолютно нову систему понять.

Як проходять уроки онлайн-англійської для дітей

Велика частина занять на онлайн-уроках проходить у формі розважальних ігор, які зацікавлять будь-яку сучасну дитину. Під час навчання викладач разом зі своїми учнями занурюється в цікавий і незвіданий світ Англії, де існують нові невідомі слова. Усі ці слова необхідно поступово вивчити, а також зрозуміти їх значення. Для того, щоб, наприклад, звільнити принцесу зі страшного замку. Такі ігри дозволяють швидше засвоювати лексику, а також навчитися користуватися цими словами в повсякденному житті.
 

Наскільки швидко англійська для дітей онлайн дає свої результати

Викладаючи англійську для дітей дистанційно, учитель одразу ж починає своє спілкування з учнями іноземною мовою. Навіть якщо дитина ніколи раніше не чула англійську мову, вчитель знаходить спільну мову з нею вже на першому онлайн-уроці. Найчастіше навчання починається з вивчення форм і кольорів, викладач показує їх на собі і називає відповідні слова. Для дітей старшого віку можна використовувати презентації. Завдяки такому підходу малюки швидко запам'ятовують потрібні назви, а також прив'язують слова до реального фізичного світу.

Можливі методики викладання онлайн

Англійська для малюків дистанційно викладається не за однією методикою. Якщо говорити про дітей середнього шкільного віку, то навчання для них будується за тими ж принципами, що й навчання дорослих людей. Для дітей молодшого віку є особливі способи викладання. Вони включають в себе залучення дитини до самого процесу навчання і його активну участь. Розглянемо методики, які застосовуються сьогодні.

  1. Методика Глена Домана. Під час вивчення англійської онлайн малюкам демонструються картки з малюнками, а також словами, що їм відповідають. Дитина, використовуючи зорову пам'ять, формує паралелі та швидко запам'ятовує нові слова.
     
  2. Методика Зайцева. Дистанційна англійська для дітей за цією методикою є прекрасним способом навчити дитину читати. Вона передбачає використання таблиць і кубиків, на яких написані склади. Використовуючи їх, дитина повинна складати слова. Ці кубики мають різні кольори, розміри, звучання і так далі.
     
  3. Проектна методика. Включає в себе проведення онлайн-уроків з використанням творчих завдань. Це може бути малюнок, розповідь, складання слайд-шоу та багато іншого.
     
  4. Змішана методика. Таке навчання англійської для дітей онлайн передбачає якусь комбінацію перерахованих вище методик.
     

Англійська для дітей онлайн: міф чи реальність? - 3

Основні переваги дистанційного вивчення англійської

  1. Онлайн-уроки іноземної мови, призначені для дітей, складаються з ігор, пісень, танців і захопливих дитячих пригод, і все це може надати дистанційний курс.
     
  2. Дистанційне онлайн-навчання – це різні елементи інтерактивних уроків. Дитина буде не тільки слухати і повторювати, але зможе розгадувати різні загадки, розфарбовувати картинки і вчити нові слова через онлайн-ігри, додатки.
     
  3. Онлайн-навчання обходиться дешевше, ніж відвідування звичних курсів англійської мови.
     
  4. Онлайн-вивчення англійської часто передбачає наявність цікавого персонажа, який буде допомагати малюкові виконувати завдання та зробить занурення в англомовне середовище цікавим і незабутнім.
     
  5. Під час онлайн-навчання дитина може займатися в групі, а може вчитися з викладачем індивідуально. Радимо спробувати обидва варіанти, щоб зрозуміти, як малюкові комфортніше.
     
  6. Із першого ж дистанційного заняття з англійської мови уроки орієнтовані на ступінь розвитку первинних навичок дитини.
     
  7. Заняття за шаблоном пішли в далеке минуле. Зараз уроки підлаштовуються індивідуально під кожну дитину і залежать від темпу засвоєння матеріалу.

Вивчення іноземної мови для дітей – це прекрасна можливість забезпечити дитині якісні знання, а також суттєво обігнати шкільну програму, навіть не виходячи з дому.

Чи можна вивчити англійську онлайн?

Звісно, так! У разі якщо дитина має доступ до ноутбука або смартфона зі встановленим Zoom – онлайн-навчання має тільки переваги. Це швидше, дешевше, простіше (дитина менше втомлюється), а до того ж цікавіше завдяки інтерактивним завданням, значить – ефективніше за звичайні заняття в стінах школи.

Поміркуйте самі, чи можна вивчити англійську онлайн, на прикладі підходу Green Country.

  • Простота в навчанні

Усе, що потрібно від дитини, – вчасно підключитися до заняття й бути активною протягом 80 хвилин. Програма, матеріали, кваліфіковані викладачі, різнопланові завдання, інтерактив і все інше – за школою.

  • Мотивація студентів

Наших студентів не потрібно змушувати йти на урок, адже вони знають, що за відвідування та активність вони отримають кантрики. Це наша валюта, за яку можна купити класні товари для навчання й не лише (блокноти, стікери, смішні чашки, солодощі тощо) або передати на благодійність.

  • Жодних мук із домашкою

Замість творів або нескінченних вправ на переклад речень – інтерактивні Self Study, які допомагають підготуватися до наступного заняття просто в гаджеті.

  • Сучасно та зручно

Для навчання не потрібні роздруківки та зошити. Усі матеріали зібрані на інтерактивній платформі. А в особистому кабінеті студента можна стежити за розкладом, успішністю, проходити тренувальні тести й отримувати консультації в будь-який час.

Як швидко вивчити англійську мову онлайн?

Щоб не просто зберегти час, а й досягти гарного результату, слід обирати курси англійської для дітей. Якщо англійська потрібна терміново, підійде інтенсивний онлайн-курс – семестр триває один або два місяці (при цьому півторагодинні заняття проходять чотири рази на тиждень, один або два рази на день).
 

Англійська для дітей онлайн: міф чи реальність? - 4
На дистанційних експрес-курсах дитина пройде рівень англійської за один-два місяці

Візьміть до уваги ще кілька порад, як швидко вивчити англійську мову онлайн на курсах.

  1. Не варто нехтувати домашкою

На сучасних курсах домашні завдання прості та цікаві. У Green Country ми взагалі замінили їх інтерактивною самопідготовкою, яку діти дійсно люблять.

  1. Вчитися можна навіть під час відпочинку

Гра, серіал або улюблений YouTube-канал теж можуть допомогти в навчанні. Головне, щоб вони були англомовними. Корисною буде звичка дивитися хоча б одне коротке навчальне відео на день (пояснення граматики, лексична добірка тощо).

  1. Спілкування багато не буває

Часто після вдалого заняття внутрішні монологи/діалоги (у кого як) продовжують будуватися англійською. Щоб не зупиняти цей потік, потрібно спілкуватися іноземною. Наприклад, з друзями із курсів, рідними або нейтів спікерами на розмовних клубах.

 

Юлія Блажевич

 

Дата публікації: 17 травня 2021