“Ммм, нарешті дитина на занятті… Можна спокійно й не поспішаючи оновити стрічку в ФБ, подивитися серіальчик, бо тут  є Wi-Fi, закінчити робочі справи, дов’язати шкарпетки або ж навіть подрімати…” НІколи не здогадувалися, що ми вміємо читати ваші думки?:) А чому б не провести цей час якось... по-новому? 
Філія на Арсенальній знаходиться у найзатишнішому куточку Києва. І нехай тут немає лакшері кафешок та розважальних центрів, - естетичне задоволення та 80хв гармонії гарантовано! ;) 
 
Для цього робимо декілька простих кроків:
1. Беремо каву (або чай - на ваш смак). Де? Ох ці вузенькі вулички, ховають від нас найцікавіше...
 
MillyFilly 
Для мене це найприємніше відкриття за останній рік. Те місце, де є все, аби отримати максимум задоволення за 5 хвилин: смачна кава, неймовірні десерти (починаючи від еклерів закінчуючи веганськими солодощами), завжди усміхнені та “комфортні” бариста і, як бонус, - живі квіти!
Ціни: кава - 25-50 гривень, десерти від 60 гривень.
Адреса: вул. Московська 5/2А
 
80хв для себе: як провести час, поки дитина на занятті (філія на м.Арсенальна)
 
Wake CUP Bar 
Дуже затишне й одночасно “ритмічне” місце, бо рухається в такт із життям навколо. Тут можна швиденько перекусити або повноцінно пообідати, захопити каву і бігти далі. Довго чекати точно не доведеться:) 
Ціни: кава 25-70 гривень.
Адреса: вулиця Івана Мазепи, 18/29
 
80хв для себе: як провести час, поки дитина на занятті (філія на м.Арсенальна), 2
 
Є ще один секретик, про який мало хто знає і це не дивно, адже цей заклад заховався в одному з дворів і навіть не має вивіски. Взагалі вважаю, що це фішка, якою може похвалитися лише Арсенальна. Noodle VS Marketing це особливе місце. Тут готують смачнючий рамен за авторським рецептом. Особисто для мене це найдивніше, найпростіше та просто унікальне місце в Києві. 
Ціни: від 39 до 103 гривень.
Адреса: Хрестовий провулок, 8./9
 
80хв для себе: як провести час, поки дитина на занятті (філія на м.Арсенальна), 3
 
2. Поїли, кава є. Що  далі? Є два варіанти розвитку подій. Перший - якщо погода радує і чоботи не змокли
 
Маріїнський парк. Найвідоміший парк Києва, де можна сховатися між деревами на лавочці й почитати улюблену книгу, помилуватися Маріїнським палацом та мальовничими пейзажами під улюблену музику (для цього не забудьте навушники:)) або ж обійти весь парк і побути наодинці з думками.
 
80хв для себе: як провести час, поки дитина на занятті (філія на м.Арсенальна), 4
 
Парк слави. Незвичайне місце, бо на такій невеликій території можна відволіктися від метушні, насолодитися нереальним видом на Київ (одна з моїх улюблених панорам) і пройтися історичними місцями. Одним словом - дивовижно.
 
Також я просто люблю прогулюватись вуличками цього району. Вони нетипові для мегаполісу, вони затишні і мають свою неповторну атмосферу.
 
80хв для себе: як провести час, поки дитина на занятті (філія на м.Арсенальна), 5
 
3. Другий варіант: дощ, сніг вітер, злива - ідеальні погодні умови для культурного задоволення.
 
Мистецький Арсенал 
На сьогоднішній день, це певне один із найбільших просторів для сучасного мистецтва в Києві. Гріє те, що прийшовши сюди, ти стаєш свідком творення сучасної української культури, а отже - робиш свій внесок в історію, підтримуючи нові починання.
Адреса: вул. Лаврська, 10-12.
 
Києво-Печерська Лавра. Красива територія, на якій знаходиться багато цікавих музеїв (серед них і відомий Музей мініатюри). Тут точно є чим зайнятися :)
Адреса: вул Лаврська, 15.
 
Музей історії туалету. Так-так:) Прикольне й незвичайне місце, яке варто відвідати хоча б із допитливості. Окрім історії туалету та експонатів (хіхіхі), ви знайдете тут найбільшу колекцію сувенірних унітазів:)
Адреса: вул. Рибальська, д. 22 (вхід через під`їзд №2)
 
Ще багато цікавого ховають околиці Арсенальної площі. Впевнена, що ви знайдете те, що вам до душі!
 
Ой, забула! Останній і найважливіший крок: не забудьте забрати дитину з англійської:) Впевнена, вам буде про що розказати один одному!
 
Підібрала найкрутіші місця навколо м.Арсенальна, Іра Неділько
 
80хв для себе: як провести час, поки дитина на занятті (філія на м.Арсенальна), 6
Дата публікації: 22 жовтня 2018