Літній привіт, друзі! Женіть від себе подалі summertime sadness і скоріш вмикайте YouTube! Сьогодні поділюся з вами декількома чудовими  каналами, що добряче прокачають вашу англійську.


1. National Geographic

Це простір всесвітньовідомого National Geographic – телеканалу, що замиловує глядачів відео з найпрекрасніших куточків нашої планети.

10 YouTube-каналів для вивчення англійської

Кореспонденти NG розкажуть вам про види тварин, що вимирають; заведуть у найвіддаленіші простори Землі й покажуть наш дім з висоти пташиного польоту. Дотепно, коротко й цікаво про минуле, сучасне й трішки майбутнього, а головне - дуже якісною англійською! 

Найкраще підійде для дітей від 12 років.

2. British Council

Британська рада – один із кращих помічників з англійською. Адже матеріали для вивчення мови їхні працівники готують з професійним хистом.

Окремо виділено канал для дітей молодшого віку – British Council |LearnEnglish Kids, де помічником стане розумний баранчик Тіммі. Окремо для підлітків – British Council |LearnEnglish Teens, де вас буде супроводжувати Софія.

10 YouTube-каналів для вивчення англійської, 2

3. British Broadcasting Company

(або ж коротко – BBC) пропонують підліткам чудове вправляння в граматиці, лексиці й вимові. Все те, в чому ви вагалися чи робили помилки – подано в легкій і зрозумілій формі, з безліччю прикладів і цікавих тлумачень.
Підходить тінейджерам і дорослим.

10 YouTube-каналів для вивчення англійської, 3

4. 123 Magic English

Справжній рай для малят: англійська з улюбленими діснеївськими героями. На каналі знайдете відео для вивчення літер, цифр, лексичних тем, як от family, home, friends, school тощо. 
Мінус: ось уже 3 роки, як його більше не оновлюють.

5. Dream English Kids

«Обличчям» цього каналу є ентузіаст Метт, який щотижня радує young learners яскравими відео. Зокрема, з піснями, іграми й різними активностями малеча вивчить їжу, тварини, фрукти, одяг, погоду тощо. І навіть не помітить, що це навчання!
Дітям від 3-х до 8 років.

10 YouTube-каналів для вивчення англійської, 4
6. Rockin’ English Lessons

Чудовий варіант для підлітків, які мають собі за ворога граматику. Усі важливі правила, як от відмінювання дієслова to be в минулому часі, проспівуються. І навіки запам’ятовуються! До того ж, ви ще довгенько це все наспівуватимете вдома чи деінде.

7. Fun Kids Videos
Ще один канал для найменших, де міститься дуже багато цікавих відео англійською. Найкращий варіант для дошкільнят, які вивчають нові слова.

10 YouTube-каналів для вивчення англійської, 5 

8. Toddler World TV

Пісні, пісні… ну дуже багато пісень про все довкола. Зокрема, про морських жителів, частини людського тіла, кольори й літери. Часто персонажами цих роликів є самі ж діти, одягнені в різноманітні костюми. Для дошкільнят.

9+10. Green Country English School і Green Forest School

Найсмачніше – наостанок. Два чудові канали, про які вам ну точно відомо (ну правда ж?). Green Country – це якісне відпрацювання вивченого вдома; хороший спосіб повторити щось, чи навпаки – підготуватися до наступного уроку. MUST для відмінників нашої школи чи кантрикових багатіїв. Підходить як і дітям шкільного віку, так і підліткам. До речі, тут знайдете улюблені чанти. 

10 YouTube-каналів для вивчення англійської, 6

А от сайт шкіл Green Forest – це вже добрий варіант для підлітків і дорослих. Тому, якщо ви любите вивчати англійську зі своїми батьками – приділіть трішки часу для спільних домашніх занять. 

То що, друзі: знайшли щось для себе? Дуже сподіваюся, що так. І в свою чергу бажаю вам усім гарного й продуктивного літа. Don’t worry, study English!

10 YouTube-каналів для вивчення англійської, 7Романія Строцька, викладач Green Country.

 

 

 

 

 

 

 

Дата публікації: 13 липня 2018