Поки гідромедцентр каже, що зима не планує легко відступати, у Грін Кантрі панує цілковитий спокій та натхненна підготовка до яскравої весни! Нашим студентам немає коли сумувати, саме тому ми тут зібрали усі активності та важливі новини лютого, долучившись до яких можна корисно завершити цей холодний сезон ;)

События февраля 2021 в Грин Кантри

Ціль — зібрати 50 000 грн на підтримку фонду допомоги безпритульним тваринам Happy Paw.

У грудні ми проводили наш перший благодійний збір коштів на допомогу безпритульним тваринам із фондом Happy Paw, під час якого разом з нашими студентами всього за один місяць нам вдалось зібрати 10 000 грн!
З 15 лютого 2021 року і до завершення весняного навчального семестру оголошуємо наш другий “забіг” для збору коштів на допомогу тваринам ;) Наша мета допомогти дітям усвідомити свою силу і показати, що великі справи робляться маленькими кроками. 

Як взяти участь? Студенти мають мжоливість зробити пожертву самостійно у гривнях на платформі Kind Challenge або звернувшись до адміністраторів, і пожертвувати зароблені за успіхи у навчанні кантрики*. Для того, щоб зробити внесок дитина може підійти до адміністратора і дати ту суму кантриків, яку бажає пожертвувати, а адміністратор допоможе зробити внесок від імені дитини гривнями. Кантрики можуть бути як паперові, так і віртуальні, тому також можете писати нам у соцмережах, яку суму бажаєте перевести з балансу.

*Кантрики місцева валюта школи англійської для дітей та підлітків.

Дізнатись більше про благодійну акцію та унікальну систему мотивації Грін Кантрі =>
Зробити пожертву на платформі Kind Challenge =>



События февраля 2021 в Грин Кантри, 2

Унікальна пропозиція для усіх, хто бажає всього за два дні прокачати знання з Present Tenses, Past Tenses або Conditionals на вибір. Crazy Grammar Weekend у Грін Кантрі — це можливість подружитися з англійською граматикою раз і назавжди. Заняття проходитимуть за концепцією «Перевернутий урок», тому кожен учасник уїк-енду зможе познайомитися із платформою 24 Easy Steps та відчути всі її зручності і розібратися зі складними граматичними темами.

События февраля 2021 в Грин Кантри, 3 Для кого? Учням 11-16 років;

События февраля 2021 в Грин Кантри, 4 Коли? 27.02 - 28.02;

События февраля 2021 в Грин Кантри, 5 Де? Оnline на платформі ZOOM;

События февраля 2021 в Грин Кантри, 6 Час? 10:00 або 15:00 (у суботу та неділю*);

События февраля 2021 в Грин Кантри, 7 Вартість:

  • 1 блок: 450 грн при сплаті до 24.02 (550 грн з 25.02);
  • 2 блоки: 800 грн при сплаті до 24.02 (1000 грн з 25.02).
 

*У суботу відбудеться заняття з першого блоку обраної теми, у неділю — з другої. Обрати можна обидва блоки на два дні, або доєднатись окремо на один із днів ;)

ВЕСНЯНИЙ ДЕННИЙ ТАБІР

 

События февраля 2021 в Грин Кантри, 8
 

Не встигли зареєструватись на курси для школярів 6-16 років у Грін Кантрі? Це остання можливість приєднатись на навчання за акцією фінальний розпродаж! Ціни на семестр Весна 2021 нижчими вже не будуть, то ж не зволікайте — обирайте: дистанційні курси  англійська із будь-якої точки світу, чи офлайн формат на філіях у Києві, Львові та Харкові!

Усі локації наших офісів =>


                                              События февраля 2021 в Грин Кантри, 9  События февраля 2021 в Грин Кантри, 10

  • Щоб скористатися знижкою, скажіть адміністратору при реєстрації: «Хочу взяти участь у Фінальному Розпродажі»;
  • Вартість навчальних матеріалів не входить у вартість курсів, та сплачується додатково (250-700 грн, в залежності від рівня та курсу);
  • Акційною ціною можна скористатись у період з 11.02 по 21.02.2021;
  • Знижки, які сумуються із даною акцією: карткова, -10% на другу дитину з сім'ї, -20% на другий (дешевший курс).

 

Як обрати зручний розклад в існуючих групах для своєї дитини?

Крок 1: Обираєте курс на сайті => greencountry.com.ua;
Крок 2: Дитина проходить онлайн-тест на визначення рівня англійської (близько 15-20 хв) => my.greencountry.com.ua;
Крок 3: Обираєте групу в особистому кабінеті після тесту або з нашими консультантами по телефону: 0800 758 978 (безкоштовно по Україні).


События февраля 2021 в Грин Кантри, 11

В лютому місяці в Грін Кантрі відбувається рекордна кількість зустрічей у прямих ефірах! Деякі вже відбулось: ми спілкувались зі студентами нового весняного курсу, разом святкували День Всіх Закоханих, слухали поради про вивчення англійської та мовленнєвий розвиток дітей від сучасної логопедки Валерії Коваленко, яка працює із дітьми різного віку, тому закликаємо наздоганяти та приєднуватись до наступних!
 

События февраля 2021 в Грин Кантри, 12

 


События февраля 2021 в Грин Кантри, 13 20.02 лайв в Instagram для студентів про граматику, складні конструкції, презенти і пасти. А ще крута можливість підзаробити трохи кантриків для уважних та кмітливих.

 

События февраля 2021 в Грин Кантри, 14 24.02 прямий ефір у Facebook для батьків та викладачів. Розкажемо, як допомогти дитині вивчити літери та опанувати читання, розглянемо основні проблеми та поділимося інструментами і порадами. І звісно, покажемо все на практиці з використанням книжок серії 24 Easy Steps.

 



События февраля 2021 в Грин Кантри, 15

Так-так! Вже зовсім скоро побачимось на улюблених 5-ти денних англомовних канікулярних програмах, де буде багато цікавинок пов'язаних із спеціалізацією і багато англійської! Кіно та мультфільми, улюблені персонажі та супергерої, основи анімації та фільм-мейкінгу! Практикуйте розмовну англійську на весняному курсі "Розмовний Light: Англійська + Кіно" чи дистанційному розмовному курсі "Розмовний Light", або завітайте до наших офісів у Києві, Харкові та Львові, які готові провести незабутній весняний денний табір "Англійська + Мультфільми".

Реєстрація на канікулярні програми відкрита! 

События февраля 2021 в Грин Кантри, 16 Для кого? Дітям 6-16 років;


События февраля 2021 в Грин Кантри, 17 Коли? З 22 по 26 березня;

События февраля 2021 в Грин Кантри, 18 Де? Онлайн на платформі Zoom, або у філіях в Києві, Харкові та Львові;

События февраля 2021 в Грин Кантри, 19 Вартість? Від 1200 грн \ 5 днів.


Запрошуємо вашу дитину на захоплюючу англомовну пригоду під час весняних канікул! 

 

ВЕСНЯНИЙ ДЕННИЙ ТАБІР

 

Записуйте в календарики, ставте нагадування і не пропустіть найцікавіше із Грін Кантрі. Давайте запалимо цей лютий енегрією та англійською!

Дата публикации: 16 февраля 2021